Dünyada Artan Bölgesel STA'lar ve TTIP Müzakereleri

Yeni Nesil Ekonomik Diplomasi Dünyada Artan Bölgesel Serbest Ticaret Anlaşmaları ve TTIP Müzakereleri

Değerli Sektör Temsilcileri,

İstanbul Sanayi Odası, 13 Şubat 2016 Cumartesi günü, 09.30 – 13.30 saatleri arasında Beyoğlu, Odakule Meclis Salonu’nda “Yeni Nesil Ekonomik Diplomasi: Dünyada Artan Bölgesel Serbest Ticaret Anlaşmaları ve TTIP Müzakereleri” konulu bir konferans düzenlemektedir.

Avrupa Birliği Bakanı Sayın Volkan BOZKIR’ın da katılacağı konferansta Dünya Ticaret Örgütü’nün 2005-2013 döneminde Genel Direktörü Sayın Pascal LAMY de konuşmacı olarak yer alacak ve dünyada son dönemde artan bölgesel serbest ticaret anlaşmalarını konu alan bir değerlendirme yapacaktır.

Program kapsamında yer alan panelde, TEPAV Ticaret Merkezi Direktörü Bozkurt ARAN’ın moderatörlüğünde, Center for European Policy Studies (CEPS-Brüksel) kuruluşundan Prof. Jacques PELKMANS, Peterson Institute for International Economics (ABD) kuruluşundan Prof. Gary HUFBAUER ve Pekin Renmin Üniversitesi’nden (Çin) Wang WEN’in katılımıyla, Transatlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı (TTIP) müzakerelerinin diğer bölgesel STA’lar ağındaki konumu ve ABD, AB ve Çin’in konu ile ilgili yaklaşımları  tartışılacaktır.

Söz konusu toplantıya katılmak için 0212 252 29 00 / D. 170-227-229-330 numaralı telefondan veya [email protected] e-posta adresinden katılım bildiriminde bulunabilirsiniz.

Saygılarımızla.